Визит военных медиков США в Украину

12.12.2001, 14:22

Вопросы участия украинских специалистов в совместных исследовательских программах в области аэрокосмической медицины обсуждаются во время визита в Винницу делегации военных медиков США. (укр.)

11-14 грудня у Вінниці перебуває делегація оборонного відомства США на чолі з командиром аерокосмічного медичного батальйону підполковником Полом Албертом Янгом.

Під час зустрічі з заступником Головнокомандувача ВПС ЗС України з медичного забезпечення, начальником Військово-медичного центру генерал-майором Петром Мельником американські військові медики планують обговорити широке коло питань військової медицини і, зокрема, щодо участі українських фахівців у спільних дослідницьких програмах у галузі аерокосмічної медицини.

Програмою візиту передбачено проведення брифінгів по структурам та завданням медичних служб у військовій авіації, особливостям льотної медицини та деяким іншим проблемним питанням, які представляють взаємну цікавість. Військові медики США також планують детально ознайомитися з методиками лікувальної та профілактичної роботи військово-медичного центру Військово-Повітряних Сил Збройних Сил України, на базі якого з лютого 2001 року успішно працює Центр аерокосмічної медицини.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також