Визит военной делегации Эстонии в Украину

08.09.2001, 11:22

Представители военных ведомств Украины и Эстонии обменялись опытом создания вида вооруженных сил, который объединяет функции Военно-Воздушных Сил и Войск Противовоздушной обороны. (укр.)

4-7 вересня, згідно з Програмою співробітництва військових відомств України та Естонії, тривав візит до України делегації штабу Військово-Повітряних Сил і Протиповітряної оборони Збройних Сил Естонії на чолі з начальником штабу полковником Валерієм Сааром.

Валерій Саар провів зустрічі з першим заступником Головнокомандувача Військ Протиповітряної оборони Збройних Сил України генерал-лейтенантом Анатолієм Торопчиним. Під час зустрічі були обговорені питання, пов'язані з організацією експлуатації та ремонту техніки військ ППО, підготовкою офіцерських кадрів. Сторони також обмінялись думками щодо ролі і місця нового виду збройних сил, що поєднує в собі функції Військово-Повітряних Сил і Військ Протиповітряної оборони.

В ході візиту естонська делегація відвідала низку військових частин та військово-навчальних закладів Військ ППО України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також