В БРЮССЕЛЕ ПРОХОДИТ ЗАСЕДАНИЕ ВОЕННОГО КОМИТЕТА УКРАИНА-НАТО

03.12.2002, 11:39

2-4 декабря в штаб-квартире НАТО в Брюсселе (Бельгия) состоятся заседания Военного комитета Украина-НАТО и Военного комитета Евроатлантического партнерства на уровне начальников Генеральных штабов. (укр.)

Українську делегацію на цих представницьких заходах очолює начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Затинайко.

Передбачається, що в ході засідання Військового комітету Україна-НАТО будуть обговорені питання покращення ефективності військового співробітництва та перспектив співробітництва у світі рішень, які було ухвалено на Празькому самміті НАТО.

Учасники засідання Військового комітету Євроатлантичного партнерства обговорять низку важливих питань, зокрема, поглиблення співробітництва у протистоянні тероризму та іншим можливим загрозам у галузі безпеки, розвитку процесу планування та оцінки сил, розширення Альянсу тощо.

Очікується, що під час перебування в Брюсселі генерал-полковник Олександр Затинайко проведе робочі зустрічі із заступником Голови об'єднаного комітету начальників штабів збройних сил США генералом Пітером Пейсом, а також з начальниками генеральних штабів збройних сил ФРН, Російської Федерації, Королівства Бельгія та Люксембургу.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також