Вооруженные силы и демократия

05.06.2002, 11:25

Вопросы участия украинских военных в шестом международном семинаре "Вооруженные силы в демократическом обществе" обсуждались во время встречи в Берлине. (укр.)

3-4 червня тривав робочий візит начальника воєнно-наукового управління - заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенанта Івана Руснака до інституту міжнародної політики та Фонду "Наука і політика" у Німеччині.

Даний візит відбувався на запрошення Генерального інспектора збройних сил Німеччини генерала Харальда Куята і мав на меті вирішення організаційних питань участі представників Збройних Сил України у шостому міжнародному семінарі "Збройні сили у демократичному суспільстві", який проходитиме у вересні цього року в Німеччині.

В ході візиту генерал-лейтенант Іван Руснак провів зустріч з Директором німецького інституту міжнародної політики та Фонду "Наука і політика" паном Крістофом Бертрамом. Сторони обговорили організаційні питання проведення майбутнього міжнародного семінару, а також обмінялися думками з питань реформування збройних сил двох держав.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також