Перед Сухопутными войсками Украины стоят большие задачи

11.07.2002, 11:09

Продолжаются широкомасштабные сборы офицеров и генералов командного и штабного звена Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины. (укр.)

9-11 липня тривають збори з керівним складом оперативних командувань, армійських корпусів і командирами механізованих, танкових, аеромобільних дивізій та бригад Сухопутних військ Збройних Сил України.

План заходу передбачає заняття на базі Деснянського та Гончарівського військових гарнізонів і включає значну низку заходів. Зокрема, відбуваються практичні зайняття по організації і методиці проведення тактичних навчань з бойовою стрільбою у наступі і обороні. Особливу увагу приділяють показу нових форм і способів тактичних дій механізованих і танкових підрозділів в сучасних умовах (з урахуванням досвіду ведення локальних війн).

Мета зборів - досягнення сучасних вимог у підготовці військ. За словами керівника зборів Головнокомандувача Сухопутних військ Збройних сил Украйни генерал-полковника Олександра Затинайка, 2002 рік повинен стати переломним у якісному стані бойової підготовки та цілеспрямованому керівництві її ходом.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також