В Луганской области увеличивается количество больных гепатитом А

25.06.2003, 11:55

24 июня в инфекционное отделение Краснодонской городской больницы с подозрением на заболевание вирусным гепатитом А госпитализировано еще 52 жителя (в том числе 20 детей) Суходольска. (укр.)

Станом на 7 год. 25 червня на стаціонарному лікуванні знаходиться 337 осіб (з яких 91 дитина). Діагноз захворювання підтверджено у 275 осіб (з яких 91 дитина). Стан здоров'я постраждалих задовільний. З метою локалізації та ліквідації осередку захворювання фахівцями МНС, МОЗ та Луганської облдержадміністрації проводяться протиепідемічні та санітарно-епідеміологічні заходи. Комунальною службою міста "Міськводоканал" здійснюється заміна 800 м водопровідних металевих труб на пластикові, чистка каналізаційних колекторів та відкачка води з підвальних приміщень житлових будинків. Мешканці міста забезпечуються привізною питною водою. За фактом події проводиться розслідування. Ситуація знаходиться на постійному контролі МНС та МОЗ.

З метою надання допомоги у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Луганській області протягом 24 червня працювали Прем'єр-міністр України В. Ф. Янукович та Міністр МНС Г. В. Рева.
Инф. МЧС Украины.

Читайте також