Разработана Концепция адаптации института госслужбы в Украине к стандартам ЕС

09.03.2004, 11:11

Президент Украины Леонид Кучма подписал Указ "О Концепции адаптации института государственной службы в Украине к стандартам Европейского Союза". (укр.)

Документ видано з метою визначення шляхів удосконалення державної служби в Україні відповідно до загальних засад її функціонування у державах Європейського Союзу.

Глава держави постановив схвалити Концепцію адаптації інституту державної служби в Україні до стандартів Європейського Союзу.

Відповідно до Указу Кабінету Міністрів України доручено:

- забезпечити реалізацію зазначеної Концепції;

- внести у двомісячний строк з урахуванням досвіду держав Європейського Союзу пропозиції щодо підвищення ефективності управління системою державної служби шляхом уточнення повноважень і статусу Головного управління державної служби України і створення в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі його територіальних підрозділів;

- забезпечити подальше проведення функціонального обстеження органів виконавчої влади всіх рівнів та здійснення на його основі аналізу існуючої системи державного управління з визначенням невідкладних заходів підвищення її ефективності, посилити місце та роль у цій роботі Головного управління державної служби України.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також