Проминвестбанк признан Банком года в Украине

09.09.2004, 17:35

Британский журнал "The Banker" (группа Financial Times) признал Проминвестбанк "Банком года в Украине - 2004". (укр.)

Відзначимо, що Промінвестбанк удостоюється цієї високої нагороди вже другий рік поспіль, що є підтвердженням беззаперечного авторитету банку як в Україні, так і в світі.

Визнання Промінвестбанку Банком року в Україні відбулось за результатами незалежної комплексної оцінки показників капіталу, якості активів, ефективності роботи та платоспроможності. За минулий рік, не дивлячись на посилення позицій багатьох провідних банків світу, Промінвестбанк зміг піднятись на 34 "сходинки" вище і зайняти 951 місце. За прибутковістю активів банк посів 40 місце у світі, темпами приросту прибутку - 91, платоспроможністю - 85, прибутковістю капіталу - 138.

Світове визнання Промінвестбанку є авторитетною оцінкою високої якості його діяльності і надійності. Банк бере активну участь в реалізації масштабних інвестиційних проектів в паливно-енергетичному комплексі, судно-, літакобудуванні, транспорті, металургії, інших галузях економіки. Кредити банку дозволяють нарощувати виробничий та експортний потенціал багатьох провідних підприємств України, здійснювати технічне переозброєння виробництва та випуск нових видів продукції на інноваційній основі.

Успіх банку став результатом реалізації стратегії якісного зростання, плідної роботи всього колективу банку, постійного вдосконалення форм і методів роботи з клієнтами та впровадження сучасних банківських технологій.

Журнал "The Banker" щороку визначає найкращі банки у близько 130 країнах світу. За оцінкою "The Banker" Промінвестбанк, єдиний серед українських банків, входить до 1000 провідних банків світу.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. Активи банку на 01.09.2004 склали 10,7 млрд. грн., кредитний портфель - 7,5 млрд. грн., капітал - 1,1 млрд. грн. Голова Правління Промінвестбанку - професор В.П. Матвієнко.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також