ДК "Укргазвыдобування" увеличила объемы капвложений на 171 млн. грн.

01.11.2006, 15:38

По итогам деятельности в январе-сентябре 2006 г. капитальные вложения ДК "Укргазвыдобування" выросли на 171,6 млн. грн. или на 14% по сравнении с соответствующими показателями прошлого года. (укр.)

Протягом трьох кварталів поточного року капітальні вкладення компанії склали 1,416 млрд. грн., у січні-вересні 2005 р. цей показник дорівнював 1,244 млрд. грн.

Основна частина коштів була спрямована на розвідувальне та експлуатаційне буріння, проектно-пошукові та геологорозвідувальні роботи. Крім цього, в поточному році суттєво зросли капітальні вкладення на облаштування нових родовищ, підключення свердловин на діючих родовищах, будівництво дотискних компресорних станцій (ДКС) на родовищах з низькими робочими тисками.

Протягом дев'яти місяців 2006 р. виробничими підрозділами ДК "Укргазвидобування" прокладено 222,7 км газопроводів та шлейфів, що на 51,3 км більше ніж за відповідний період минулого року. Всього з початку року введено в експлуатацію 3 установки компресорної підготовки природного газу на Кобзівському, Копилівському і Дубаневицькому газоконденсатних родовищах. Крім цього, побудовано три нових ДКС, дві ГПУ "Харківгазвидобування" та одна ГПУ "Львівгазвидобування".

З початку року компанією відкрито три нових родовища. Лугівське газове та Добрянське нафтогазове родовища у Львівській області. А також Трьохізбинське газоконденсатне родовище у Луганській області.
По материалам пресс-службы ДК "Укргазвыдобування".

Читайте також