МАУ расширяет сообщение между Киевом и Лондоном

04.08.2006, 15:25

С 5 августа Международные Авиалинии Украины" открывают новый рейс из Киева в Лондон. (укр.)

Продовжуючи докладати зусиль до вдосконалення авіаційного сполучення між Україною і Великою Британією, "Міжнародні Авіалінії України" з радістю повідомляють своїм клієнтам і колегам у сфері авіаційних перевезень, що 5 серпня відкривається новий рейс із Києва (аеропорт "Бориспіль") до Лондона (аеропорт "Хітроу").

Завдяки новому рейсу з "Борисполя" до "Хітроу" і вже наявним щоденним рейсам з "Борисполя" до "Гетвіка" МАУ сподівається повніше задовольнити потреби пасажирів і збільшити обсяг перевезень на 40%. Квитки на новий рейс вже можна замовляти через системи бронювання всіх туристичних агенцій і на веб-сайтах.

Розклад нового рейсу (час місцевий): по суботах - Київ ("Бориспіль") 17:25 - Лондон ("Хітроу") 19:05, Лондон ("Хітроу") 20:05 - Київ ("Бориспіль") 01:20.

Рейси виконуватимуться на літаках "Боїнг-737".

Авіапарк МАУ, провідної української авіакомпанії, складається з дванадцяти літаків "Боїнг-737", які здійснюють внутрішні рейси, а також забезпечують міжнародне авіасполучення України з країнами Західної Європи, Кувейтом та ОАЕ (сезонно). Програма постійних пасажирів "Панорама Клуб" пропонує пільги для своїх учасників на рейсах авіакомпанії МАУ та її партнерів: Austrian Airlines, KLM, Air France і TAP Air Portugal. У програмі також беруть участь компанії з оренди автомобілів та готелі, що надають повний асортимент туристичних послуг.

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" - один із лідерів ринку міжнародних авіаперевезень України. Заснована в 1992 р., МАУ стала однією з перших українських авіакомпаній із залученням іноземного капіталу. МАУ також є першою авіакомпанією на території СНД, яка почала експлуатацію літаків Боїнг -737. Сьогодні авіакомпанія виконує регулярні польоти до Лондона, Парижа, Амстердама, Брюсселя, Берліна, Франкфурта, Відня, Цюриха, Рима, Мадрида, Мілана, Барселони, Лісабону, Гельсінки, Кувейта та Дубаї. Базовим аеропортом МАУ є міжнародний аеропорт Києва "Бориспіль" (КВР). Акціонери МАУ: Фонд державного майна України - 61,6%, Austrian Airlines - 22,5%, компанія Aer Cap - 6% і Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР)- 9,9%.
По материалам пресс-релиза МАУ.

Читайте також