НКРЭ утвердила инвестиционную программу ЗАО "А.Е.С. Киевоблэнерго" на 2007 год

06.02.2007, 13:55

Национальная комиссия регулирования электроэнергетики Украины утвердила инвестиционную программу ЗАО "А.Е.С. Киевоблэнерго" на 2007 год в размере Київ. 6 лютого 2007 року. Національна комісія регулювання 76269 тысяч грн. без НДС, что на 21625 тысяч грн. больше, по сравнению с прошлым годом. (укр.)

Зокрема, більше 40 мільйонів грн. компанія планує спрямувати на технічний розвиток, модернізацію та будівництво електромереж Київської області.

Крім того, "А.Е.С. Київобленерго" планує виділити понад 18 мільйонів гривень на заходи зі зниження та недопущення понаднормативних ( технічних та комерційних) втрат, частина коштів буде спрямована на впровадження та розвиток систем зв'язку та телекомунікацій, інформаційних технологій, на модернізацію та закупівлю транспортних засобів. В рамках інвестиційної програми "А.Е.С. Київобленерго" планує впровадити ряд проектів, спрямованих на підвищення якості обслуговування споживачів.

Джерела фінансування інвестиційної програми "А.Е.С. Київобленерго" такі: амортизаційні відрахування - 28607 тисяч грн., кредити - 39311 тисяч грн. та інші доходи - 8351 тисяч грн.

Загалом протягом 2002-2006 років обсяги інвестиційної програми "А.Е.С. Київобленерго" динамічно зростали, що дозволяло компанії розвивати та модернізовувати мережі Київщини, оновити та розширити технічну базу, покращити рівень обслуговування споживачів.

ЗАТ "А.Е.С. Київобленерго" - енергетична компанія, яка постачає електроенергію понад 800 тис. споживачам Київської області. У 2001 році у результаті тендеру, проведеного Фондом Держмайна України, акції "Київобленерго" придбала відома енергетична корпорація AES. За досить короткий час іноземному інвестору з багатим досвідом роботи в електроенергетиці різних країн вдалось оптимізувати та покращити роботу "А.Е.С. Київобленерго". Зокрема, за цей час значно поліпшено якість і надійність енергопостачання, зменшено кількість відключень, обсяги комерційних втрат, відкрито сучасні центри з обслуговування. Сьогодні "А.Е.С.Київобленерго" виплатило реструктуризований борг на 100%. Крім того, компанія - один з найбільших платників податків у Київській області.
По материалам пресс-релиза ЗАО "А.Е.С. Киевоблэнерго".

Читайте також

Читайте также