Арсений Яценюк провел встречу с послами Тройки ЕС

24.03.2007, 15:31

В пятницу, 23 марта, состоялась встреча министра иностранных дел Украины Арсения Яценюка с послами Тройки Европейского Союза (ЕС). (укр.)

Трійку ЄС представляли Посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні Райнгард Шеферс, Посол Португалії в Україні Жозе Мануель Пессанья Вієгаш та Глава Делегації Європейської Комісії в Україні Ієн Боуг.

Представники ЄС привітали А. Яценюка з призначенням на посаду Міністра закордонних справ України. Посол ФРН в Україні передав лист-привітання від імені Федерального Міністра закордонних справ головуючої в ЄС Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра.

Під час бесіди були обговорені питання підготовки до візиту Премєр-міністра України В. Януковича до Брюсселю 27 березня ц.р., хід переговорного процесу щодо укладення нового базового договору між Україною та ЄС, вступ України до Світової організації торгівлі, співпраці між Україною та ЄС у сфері спільної зовнішньої безпекової політики.

Трійка ЄС підтвердила прагнення держав-членів ЄС розвивати все тісніші відносини з Україною, сприяти в реалізації політичних та соціально-економічних реформ з метою забезпечення всебічного наближення України до ЄС.
По материалам пресс-службы МИД Украины.

Читайте також

Читайте также