В состав Коллегии МИД войдут Зленко, Удовенко, Грищенко и Тарасюк

24.03.2007, 15:55

Бывшие министры иностранных дел Украины Анатолий Зленко, Геннадий Удовенко, Константин Грищенко и Борис Тарасюк войдут в состав Коллегии МИД. Об этом сообщил министр иностранных дел Украины Арсений Яценюк на заседании Коллегии МИД Украины. (укр.)

23 березня ц.р. відбулося розширене засідання Колегії Міністерства закордонних справ України на чолі з Міністром закордонних справ України Арсенієм Яценюком.

З метою забезпечення послідовної діяльності зовнішньополітичного відомства та підвищення ефективності роботи Колегії прийнято рішення ввести до складу Колегії колишніх міністрів закордонних справ України Анатолія Зленка, Геннадія Удовенка, Костянтина Грищенка та Бориса Тарасюка, оголосив А. Яценюк, відкриваючи засідання Колегії.

Під час сьогоднішнього засідання Колегії МЗС було обговорено питання про хід переговорів України та ЄС щодо укладення нового базового договору та про заходи Міністерства з відзначення 75-річниці Голодомору в Україні.

У роботі Колегії взяли участь голови та члени Комітетів Верховної Ради України у закордонних справах та з питань європейської інтеграції, а також члени делегації України на переговорах з укладення нового договору України з Європейським Союзом.
По материалам пресс-службы МИД Украины.

Читайте також

Читайте также