Премьеру не нравится закон о государственных закупках

01.09.2007, 12:06

Премьер-министр Украины обратился в Генеральную прокуратуру с просьбой обнародовать имена авторов закона о государственных закупках. (укр.)

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович звернувся до Генеральної прокуратури із закликом оприлюднити імена авторів закону про державні закупівлі. "Авторів цього закону необхідно показати на всю країну, щоб всі побачили, хто придумав цю корупційну схему", - сказав прем'єр-міністр на нараді з керівництвом Автономної Республіки Крим. При цьому Віктор Янукович зазначив, що немає різниці, до яких політичних сил належать розробники закону.

Глава уряду зазначив, що за його дорученням Генеральна прокуратура координує роботу з розслідування корупційної діяльності в сфері державних закупівель.

"Це набридло всій країні, не можна до такої міри не поважати державу і набратись стільки зухвалості, щоб ставити всю країну на коліна. В кожній області, в кожній галузі відбуваються серйозні затримки у державних закупівлях", - підкреслив прем'єр-міністр.

Віктор Янукович також звернув увагу на те, що зміни до закону про державні закупівлі були підготовлені наприкінці квітня - на початку травня, але не прийняті у зв'язку з блокуванням роботи Верховної Ради. "Ми так і не змогли домовитися розблокувати роботу парламенту і прийняти цей закон", - сказав глава уряду.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также