Ситуация в контрольных пунктах въезда-выезда на линии разграничения в зоне проведения АТО

02.05.2016, 14:23

Государственная пограничная служба Украины продолжает осуществлять мероприятия для обеспечения комфортных условий пересечения гражданами линии разграничения через контрольные пункты въезда-выезда во время праздничных дней. В период праздников принято соответствующее решение об увеличении времени работы контрольных пунктов въезда-выезда. (укр.)

За минулу добу лінію розмежування перетнуло майже 9 тисяч громадян та понад 2 тисячі транспортних засобів. Враховуючи інтенсивність та завантаженість на КПВВ у період святкових днів співробітники Держприкордонслужби не допускають виникнення значних черг.

Загалом через КПВВ учора прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: "Зайцеве" - 2382 особи та 727 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 3326 осіб та 1039 транспортних засобів; "Гнутове" - 1124 ооби та 329 транспортних засобів; "Станично-Луганське" - 1750 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ "Мар'їнка" на в'їзд очікувало близько 100 транспортних засобів. На решта контрольних пунктах в'їзду-виїзду черг не було.
Інф. Прес-служби Адміністрації державної прикордонної служби України.

Читайте також

Читайте также