Ситуация в контрольных пунктах въезда-выезда на линии разграничения

27.08.2016, 12:29

Пассажиро-транспортный поток в контрольных пунктах въезда-выезда на линии разграничения в районе проведения АТО остается динамичным. Вчера наблюдалось его небольшое увеличение по сравнению с предыдущими сутками. Наибольший движение было на КПВВ "Зайцево", "Новотроицкое" и "Станица Луганская". (укр.)

Загалом контрольні пункти перетнуло майже 32 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів: "Зайцеве" - 8010 осіб та 1260 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 5565 осіб та 970 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 7175 осіб та 1670 транспортних засобів; "Гнутове" - 4390 осіб та 1020 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 6775 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт "Зайцеве" на в'їзд з неконтрольованої території знаходилося 20 автівок, а на виїзд рухалося 150. У "Мар'їнці" 250 транспортних засобів очікувало на в'їзд, у зворотному напрямку було 300 автівок. У "Новотроїцькому" в обох напрямках спостерігалося по 20 автомобілів, скупчення транспорту в "Гнутовому" не було.

Черговий факт пропонування неправомірної вигоди прикордонникам зафіксовано учора в контрольному пункті "Гнутове". Наш співвітчизник пропонував 500 гривень, аби йому посприяли в безперешкодному пропуску через лінію розмежування. На свою пропозицію він отримав категоричну відмову та був переданий співробітникам поліції в Донецькій області. Державна прикордонна служба звертається до громадян не порушувати чинне законодавство України та не намагатися впливати на прийняття правового рішення прикордонниками.
Інф. Прес-служби Адміністрації державної прикордонної служби України.

Читайте також

Читайте также