Кабмін змінив правила виїзду чоловіків за кордон

Уряд дозволив з 1 вересня виїзд за кордон військовозобов'язаним чоловікам, які працюють в експортоорієнтованих компаніях. Про це повідомляє "Прямий канал", посилаючись на заяву Юлії Свириденко, першого віцепрем'єр-міністра — Міністра економіки України.

22 серпня 2022

До кінця 2022 року українська економіка може скоротитись на 35-40%

До кінця 2022 року українська економіка може скоротитись на 35-40%. Про це повідомляє "ICTV Факти", посилаючись на заяву Юлії Свириденко, першого віцепрем'єр-міністра — Міністра економіки України.

22 серпня 2022

Греція вийшла із системи фінансового контролю ЄС, який тривав 12 років

Глава уряду Греції Кіріакос Міцотакіс 20 серпня 2022 року привітав офіційний вихід його країни із системи зовнішнього фінансового нагляду ЄС, який було запроваджено в умовах фінансової кризи ще 2010 року. Про це повідомляє DW.

22 серпня 2022

Енергоатом - Запорізька АЕС працює з ризиком порушення норм радіаційної та пожежної безпеки

Запорізька АЕС працює з ризиком порушення норм радіаційної та пожежної безпеки. Про це повідомляє Енергоатом в Телеграм.

"Станом на 08:00 22 серпня 2022 року Запорізька АЕС працює з ризиком порушення норм радіаційної та пожежної безпеки. Періодичні обстріли ЗАЕС російськими військами з РСЗВ спричинили серйозний ризик для безпечного функціонування станції", - йдеться в повідомленні.

22 серпня 2022

В Україні оновили сигнали тривоги

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України поінформував про оновлення сигналів тривоги.

 "Через загострення ядерного шантажу рф деякі територіальні громади запровадили кілька сигналів тривоги, що повідомлятимуть про різні види небезпеки", - повідомили в Центрі. 

Як позпізнати нові сигнали тривоги?

Сигнал хімічної небезпеки - звук церковних дзвонів.

Сигнал радіаційної небезпеки -  дзвін у набат.

22 серпня 2022