Борис Джонсон приїхав до України в День Незалежності

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон приїхав до України у День Незалежності, 24 серпня, та зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. Це вже його третій візит з початку повномасштабного російського вторгнення. Про це повідомляє "Громадське телебачення".

24 серпня 2022

В НБУ розповіли, що робити з банкнотами, які банки навмисне пошкодили під час війни

При розрахунках громадянам краще відмовлятися від пошкоджених купюр, які потрапляють в обіг із територій, що перебувають у тимчасовій окупації. Про це пише "Украинский банковский портал", посилаючись на повідомлення НБУ.

24 серпня 2022

Нацгвардійці здобули три золота на міжнародних змаганнях Warrior Games

Ветерани Національної гвардії здобули три золотих медалі на міжнародних змаганнях Warrior Games-2022. Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України.

24 серпня 2022

В День Незалежності Джо Байден оголосив про майже $3 млрд військової допомоги Україні

Сполучені Штати у День Незалежності України оголосили про додатковий пакет військової допомоги в розмірі 2,98 млрд доларів для українських Збройних сил. Про це йдеться у заяві президента Джона Байдена. "Сполучені Штати Америки віддані підтримці народу України, який продовжує боротьбу за захист свого суверенітету. У рамках цього зобов'язання я з гордістю оголошую про наш найбільший сьогодні транш допомоги у сфері безпеки: близько 2,98 мільярда доларів США зброї та обладнання, які будуть надані через Ініціативу сприяння безпеці Україні", - йдеться у повідомленні.

24 серпня 2022

Залужний: "Незалежність можлива тільки тоді, коли є люди, готові за неї боротися"

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний звернувся до українців з нагоди 31-го Дня Незалежності країни.

"Незалежність - це відповідальність, що лежить на твоїх плечах. Ти ведеш у бій і знаєш, що з нього повернуться не всі. І живі, і полеглі залишаються з тобою назавжди. На совісті. І в пам'яті.

24 серпня 2022

Україна святкує День Незалежності

24 серпня Україна відзначає головне свято - День Незалежності. Вперше він проходить в умовах повномасштабної війни, а всі урочистості скасовані через загрозу ракетних атак.

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з 31-ю річницею Незалежності. Президент сказав, що цьогоріч українці зустрічають цей день у різних обставинах, умовах і навіть у різних часових поясах, але з єдиною метою - збереження незалежності та перемоги України.

24 серпня 2022