"Оболонь" - лучший бренд 2003 года

20.06.2003, 11:46

Именно к такому выводу пришли украинские потребители, заполнив анкету, разосланную в рамках всенародного конкурса "Бренд Года". (укр.)

Не дивлячись на великий перелік пива різних виробників, українці вибрали вже давно відому своєю високою якістю і відмінним смаком продукцію компанії "Оболонь". І не дарма, адже пиво цього стовідсотково українського виробника відоме не тільки в усіх регіонах України, але й далеко за її межами. Оболонське пиво з великим задоволенням п'ють у Великобританії, США, Канаді, Німеччині, Південній Кореї, Росії, Латвії і багатьох інших країнах. Як і минулого року торгову марку "Оболонь" визнано кращим брендом. 13 червня на урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу акціонерному товариству "Оболонь" було вручено особливу відзнаку - Гран-Прі. Проте найціннішою та найпрестижнішою нагородою для оболонців залишається народне визнання - об'єктивна споживацька оцінка продукції.

Серед безалкогольних напоїв, як і раніше, позиції лідера продовжує займати "Живчик". Завдяки своїм унікальним радіопротекторним властивостям, натуральності компонентів і приємному смаку за короткий час напій завоював величезну кількість споживачів. Цього року "Живчик", як кращий бренд, вже втретє отримав народне визнання і був відзначений золотою медаллю та дипломом.

Високо оцінили українці й якість мінеральної води "Оболонська". Видобута зі свердловини юрського горизонту, глибина якої сягає 290 м, мінеральна вода столичного виробника чудово вгамовує спрагу багатьох споживачів з усіх куточків нашої країни. Золота печать і диплом переможця конкурсу "Бренд Року", що засвідчують визнання народу, займатимуть особливе місце серед нагород , якими "Оболонську" відзначали на багатьох престижних виставках та конкурсах.
По материалам пресс-релиза ЗАО "Оболонь".

Читайте також